Registrujte se na WEBINÁŘ „Aplikace Daňovka - Digitalizace daňových prohlášení zaměstnanců“
ZAREGISTROVAT

Každé splněné přání se počítá  

V neděli 4.6.2022 jsme společně s organizací Dobré víly dětem uspořádali pro 30 dětí z dětského domova Pyšely sportovní den. Organizační tým StringData připravil pro děti ve věku od 2 do 17 let stanoviště s různými disciplínami. Za jejich splnění pak děti získaly zaslouženou odměnu v podobě drobných dárků a občerstvení.

Jako překvapení na závěr jsme pro děti připravili grilovačku se spoustou dobrot a opékání buřtů na ohni. Celá akce se opravdu povedla a největší odměnou pro nás pro všechny byla radost a rozzářené oči dětí z dětského domova. Děkujeme všem obětavým vychovatelkám z DD Pyšely, dobrým vílám i kolegům ze StringData za to, že nám pomohli vykouzlit úsměvy na dětských tvářích.

Děti se s námi podělily o spoustu krásných emocí, vybereme jen některé z nich:

„Jéé, teto, já jsem ještě nikdy neopékal buřtíka, pomůžeš mi?“

„A přijedete za námi i příště? Moc se na vás těšíme.“

„Dneska byl super den.“

StringData zahájili spolupráci s projektem Dobré víly dětem na počátku roku 2022 a v rámci této iniciativy podporujeme děti nejen finančně, ale především také prostřednictvím kulturních a sportovních akcí. Pro děti také pořádáme doučování, taneční a boxerský kroužek a pomáháme jim i v osobním rozvoji.

Ondřej Říha

Marketing Business Partner

Související články

Chcete zjistit více?

Kontaktujte nás, co nejdříve se Vám ozveme.

Napište nám
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram